keskiviikko 27. elokuuta 2008

Home Made Pizza



Tänään juotiin lasilliset Fantaa pizzan kanssa. *kippis*

4 kommenttia:

  1. Kerrassaan herkullisen näköistä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kyllä se meni kaupaksikin, piristää kummasti arkiruokalinjaa joskus viikollakin :)

    VastaaPoista
  3. Hyvän näköistä!! Miten sait tehtyä noin ohuen pohjan? Mulla ei onnistu vaikka kuinka kaulisin...

    VastaaPoista
  4. Seuraavaa reseptiä suosittelen lämmöllä muille: (Valion verkkosivuilla olevasta keittokirjasta "Pikkupizzat")

    Pohja
    2 dl vettä (itse käytän kevytmaitoa!)
    25 g hiivaa
    1/2 tl suolaa
    50 g Valio voita sulatettuna
    5 dl vehnäjauhoja

    Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita joukkoon muut ainekset. Vaivaa taikina kimmoisaksi ja anna nousta lämpimässä paikassa liinalla peitettynä 1/2 tuntia.

    Itse teen välillä erilaisia terveyspizzapohjia, joissa on korvaavia aineita käytetty hiivan ja venhäjauhojen sijasta, mutta... tämä yllä oleva resepti toimii hyvin normaalipizzaan.

    Kauliminen viekin sitten aikaa ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!