sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Herkkusuun hedelmäiset kinuskiletut



Lettutaikina: 4,5 dl kevyt maitoa, 0,5 dl kermaa, 3 munaa, reilu 2,5 dl jauhoja, ripaus suolaa, 3 rkl sokeria
Kinuskikastike: Laita kattilaan 85g voita, 175 g fariinisokeria, 2 rkl siirappia ja anna olla miedolla lämmöllä kunnes voi on sulanut ja muut aineet sekoittuneet voihin. Sekoittele välillä. Lisää vielä 1 dl kermaa ja kiehauta seos.
Meillä letut syötiin vielä mangopalasten kanssa.. *nam*

2 kommenttia:

  1. Oi joi mitä herkkuja taas. Tänne ei tosiaankaan saisi tulla nälkäisenä, nälkä vaan kasvaa entisestään näiden kuviesi takia :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!