sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Hyvä vaihtoehto


En ole koskaan tehnyt alusta asti hernekeittoa itse. Mutta ehkä joku päivä pian uskallan siihen ryhtyä. Tähän asti meille on kelvannut erittäin hyvä vaihtoehto: purkkihernekeitto, jossa loraus kermaa, reilusti sinappia ja rapeaksi paistettua silputtua pekonia. Joskus sitä on melkein pakko saada.

5 kommenttia:

  1. Ensi lauantain alkuruoaksi olisi ehdolla hernekeitto jonka kruunaa lopuksi sekaan lorautettava shampanja. Työkaverin suosittelema, mutta tohtiako laittaa shampanjaa hernekeittoon? On kuulemma sen arvoista :)

    VastaaPoista
  2. Meeri: ohhoh.. tätä odotellessa :) Minkähänlaisen sävyn se tuohon keittoon tuo.. alkoi heti kiinnostamaan :)

    VastaaPoista
  3. Hernekeittoa laitan talvella useinkin. ;) Meilla tykkaavat isot ja pienetkin.

    Tottuvat pikkaset suomalaiseen makumaailmaan nain hienosti ;)

    VastaaPoista
  4. M'man: Mikä olisikaan suomalaisempi arkiruoka... :) Mukava kuulla ettei maailmalla ole hylätty tämmöistä kotimaan herkkua ;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!