En ole koskaan tehnyt alusta asti hernekeittoa itse. Mutta ehkä joku päivä pian uskallan siihen ryhtyä. Tähän asti meille on kelvannut erittäin hyvä vaihtoehto: purkkihernekeitto, jossa loraus kermaa, reilusti sinappia ja rapeaksi paistettua silputtua pekonia. Joskus sitä on melkein pakko saada.
Ensi lauantain alkuruoaksi olisi ehdolla hernekeitto jonka kruunaa lopuksi sekaan lorautettava shampanja. Työkaverin suosittelema, mutta tohtiako laittaa shampanjaa hernekeittoon? On kuulemma sen arvoista :)
VastaaPoistaMeeri: ohhoh.. tätä odotellessa :) Minkähänlaisen sävyn se tuohon keittoon tuo.. alkoi heti kiinnostamaan :)
VastaaPoistaHernekeittoa laitan talvella useinkin. ;) Meilla tykkaavat isot ja pienetkin.
VastaaPoistaTottuvat pikkaset suomalaiseen makumaailmaan nain hienosti ;)
M'man: Mikä olisikaan suomalaisempi arkiruoka... :) Mukava kuulla ettei maailmalla ole hylätty tämmöistä kotimaan herkkua ;)
VastaaPoistatotta. pakko.
VastaaPoista