Makkaraperunat oli se ruoka, jolla elelin opiskeluaikani aika pitkälti. Se on yhä edelleen hyvänmakuista :) Nykyään teen sitä usein hieman muokattuna eli lanttu-A-luokan nakki yhdistelmänä, kuten myös tässä kuvassa. Lanttu saa ihanan sävyn ripauksesta muskottikukkaa ja muskottipähkinää sekä suolaa. Lanttu täytyy ensin kuoria ja keittää pehmeäksi, ja vasta sen jälkeen pilkkoa se uunipellille nakkien kanssa. (kuvassa toinen puoli lihapulla-lanttua)
Tässä myös kananmuna-cheddar-tomaatti-salaatti-Wilhelm-lihamakkara-Uotilan maalaisruislimppuporilainen :)
Tulipa mieleen, että en ole pitkään aikaan valmistanut lantusta mitään. Pitääpä miettiä ensi viikolle joku päivä lantturuokaa.
VastaaPoistaEikä tämä sinun nakki/lanttupaistoskaan hullummalta kuulosta.
Mites.. jouluna tuli varmaan syötyä kuitenkin? meillä lanttua menee aika tasaiseen tahtiin pitkin vuotta. Tosi monipuolinen raaka-aine :)
VastaaPoista