torstai 12. helmikuuta 2009

Kalapasta




Kalapastassani:
pippurimaustettua makrillia
tomaattilohkoja
täysjyvänauhapastaa
mozzarellapalleroita
tuoretta rukolaa
n. 2 rkl pippuri-creme bonjour cuisinea
suolaa ripaus
öljyä

5 kommenttia:

  1. En ole kovin suuri kalaruokien ystävä, mutta tämä näyttää kertakaikkisen herkulliselta! Menee varmasti kokeiluun.

    VastaaPoista
  2. joo, piristävän hyvä idea. Voidaan testata kun mies haluaa seuraavan kerran kalaruokaa ;) Mä olen vähän ideaköyhä kalan suhteen välillä ja siihen on aina kiva saada lisää vinkkejä..

    VastaaPoista
  3. Malla ja Nelle: mulla tulee mieleen makrilli ja usein myös pasta aina kun mies soittaa että mitä on ruokana, ja pää on ihan tyhjä ja itelläkin kova nälkä :) tykkään ihan hirveästi pippurimakrillista :) Kannattaa kokeilla.. toimii hyvin.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvältä. Pitääpä kokeilla kalaa pastaan näinkin.

    VastaaPoista
  5. arleena: kyllä se kala pastassa menee näinkin. vielä niin helppo kun tuota kalaa saa käyttövalmiina eikä tarvitse tehdä mitään..

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!