sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Ruisporilainen uppoaa aina


Porilainen: (2 kpl)
4 ruisleipää
2-3 lihamakkaraa
Tomaatteja
Hesen majoneesia
Sinappia
Cheddaria/ normaalia Edamia

Leivät ja makkarat käristetään pannulla rapeiksi/ ruskeapintaisiksi. Kokoa ja nauti :) Näiden kanssa sopisi kurkkusalaatti, mutta itse en ole löytänyt kaupoista kuin itselleni liian makeita ja imeliä versioita että täytyy jatkaa etsimistä. Jos sinä olet löytänyt hyvän niin kerroppa mullekin :)

2 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä! Tosin omani tekisin tofuburgerilla...;-)

    VastaaPoista
  2. Yaelian: No ilman muuta, omalla lempparilla :) Meillä tehdään eri variaatioita mieltymysten mukaan mutta porilaisia tulee tehtyä tosi usein..helppoa ja hyvää :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!