maanantai 15. helmikuuta 2010

Hedelmä-avokado-salsa


Hedelmä-avokado-salsa

1 mango (tai esim. tuore ananas)
2 avokadoa
5 kevätsipulin oksaa
1 punainen chili
1 punainen paprika
2 limetin mehu
1 korianterinippu

1 dl rapsiöljyä
suolaa, pippuria

Kuutioi kaikki aineet pieniksi ja sekoita keskenään. Purista joukkoon limemehu, lisää öljy ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.

Sopii erityisesti: Kalan lisukkeeksi ja kesällä grilliruokien kanssa, illanistujaisiin pienillä leivillä

3 kommenttia:

  1. Mukavan maukkaalta kuulostava salsa.
    Selailin taaksepäin ja olet valmistanut hienoja kastikkeita ja kalaliemen.

    VastaaPoista
  2. Hannelen paratiisi: avokadosta huolimatta aika kepeä lisuke. Korianteri teki ihan oman lisän tähän.

    arleena: kurssi oli mielenkiintoinen, jatkan jossakin vaiheessa vielä alku- ja jälkiruokien kastikkeilla :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!