Mozzarella-pestopasta
Laita n. 1 rkl balsamicoa, loraus oliiviöljyä ja yksi pieneksi leikattu valkosipuli pannulle ja lisää sinne halkaistut kirsikkatomaatit paahtumaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla myllystä.
Keitä tuorepastaa se n. 3 minuuttia suolalla maustetussa vedessä.
Lisää valmiiseen ja valutettuun pastaan 2 rkl pestoa. Tarkista suolan tarve.
Lisää mozzarella hetkeksi pannulle lämpenemään tomaattien joukkoon.. ja kokoa sitten kaikki lautaselle. Lorauta pinnalle loraus oliiviöljyä ja rouhi vähän mustapippuria.
Nami nami!En voi nyt pastaa syödä,mutta annoksesi näyttää tosi houkuttelevalta..
VastaaPoistaYksinkertaista, mutta hyvaa :-) Se on minunkin mottoni!
VastaaPoistaMä olen jostakin syystä ollut täysin käyttämättä tuorepastaa, mutta tästä edespäin kyllä käytän - tosi nopeaa hommaa :)
VastaaPoistaIhanaa, lemppariani mozzarella, tomaatit ja pasta.
VastaaPoistaOi, kuvia katsoessa tulee ihan nälkä! Nam!
VastaaPoista