lauantai 12. joulukuuta 2009

Makean kermainen mango-kalkkuna

Mango-kalkkunakastike
Makea, kermainen mango-kalkkunakastike

kalkkunapaisti
mangoa palasina (tölkkimangoa), pilko pieneksi
kanelia
hunajaa
kermaa
suolaa
ripaus juustokuminaa
ripaus garam masalaa
2 rkl mantelilastuja
täysjyväriisiä (lihaliemikuution kanssa keitetty)


Leikkaa kalkkunapaisti isohkoiksi palasiksi, lisää merisuolaa myllystä ja lisää ne kuumalle pannulle öljytilkan kanssa. Pursota lihojen päälle juoksevaa hunajaa. Mausta kalkkunapalasia kanelilla ja ripauksella juustokuminaa ja garam masalaa. Lisää vielä mangopalaset, mantelit ja kermaa n. 1-1,5 dl. Hauduttele kannen alla.

Keitä kalkkunakastikkeelle riisiä rinnalle. (Minulla täysjyväriisiä tässä)


Hedelmäinen kalkkunakastike

Ei kommentteja: