tiistai 14. huhtikuuta 2009

Supersyntiset kaloripommi -pannukakut



Prinsessakeittiössä leivottiin juuri niin hurmaavan näköisiä ja kuuloisia pannukakkuja, että meillä on kuolattu niitä siitä asti kuvaruudulta. Ja tänäänhän täällä sitten päästiin koittamaan vihdoin itsekin.

Supersyntiset kaloripommi -pannukakut Veeran ohjeella, vain 1/2 ainemääriä kasvatettuna (koska tein isoon vuokaan, en muffinssivuokiin. mutta ei kannata tehdä isolle pellillekään eli paksuutta pitää tulla ;):

3 dl kermaa
1,5 dl vettä
1,5 dl maustamatonta tuorejuustoa
1,5 rkl tomusokeria
1,5 kananmunaa
n. 35 g sulatettua voita
2,25 dl vehnäjauhoja

Vatkaa tasaiseksi kerma, vesi ja tuorejuusto. Lisää sokeri, kananmuna ja voisula ja sekoita taas tasaiseksi. Lisää lopuksi jauhot. Anna turvota hetki.Laita leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja paista 200-asteisessa uunissa kypsäksi (kiertoilmauunissa n. 30 min). Anna jäähtyä hetki.

Pinnalle ripottelin sokeria, ja söin vaniljajäätelön ja kinuskikastikkeen kanssa. Valtavan hyvää, uskokaa pois! Kiitos Veeralle ohjeesta.


6 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Mekin tahdotaan!!

Veera kirjoitti...

Mukavaa, että maistui!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hilpi: teeppä äitille näitä, ne on sikahyviä :D :) Äiti tykkäis!

Veera: no kyllä vaan.. ihanaa olikin. Teen kyllä uudestaan heti kun tilaisuus tulee että saa tarjota jollekin.

Aino kirjoitti...

Niin houkuttelva tuo annos... Kamala makeanhimo yllätti, piti kaivella kaapin kätköistä viimonen pala suklaata.

Sinulla on kyllä niin ihana tämä blogi, silmä lepää kun katselen kauniita kuvia :)

Anonyymi kirjoitti...

Slurps! Pakko kiitää keksikaapille.. On niin herkullisen näköisiä annoksia! upeita kuvia!

Päädyin tänne, kun etsin Tonfisk -blogeja. Sen fanina nimittäin. Hesarin Koti ja Tyyli -lehdestä löysin uuden shopin www.designshopoutlet.com, joilla on mustia Tonfiskeja! Pakko saada... :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Aino: kiitos paljon! Tykkään paljon kuvaamisesta.. joskus onnistuu ja joskus ei. Mukava harrastus kumminkin. täällä kuvat on kovin ruokapainotteisia :)

Anonyymi: Kiitos kiitos :) Ja Kiitos myös linkistä, siellä oli paljon kiinnostavaa tarjolla.. Ihania ne mustat tonfiskitkin, en muuten tiennyt että saa edes mustana. Zukale&Huovialan juttujakin, joita siellä oli, pitäisi saada ostettua nyt kun tulivat taas eteen... oi niitä värejä..