keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Pestobroileri-cashewsalaatti


Pestobroileri-cashewsalaatti (2-3:lle)

250 g naturel broileria, suikaleina tai suikaloi itse
jäävuorisalaattia pohjaksi
1 tomaatti
10 cm:n pätkä kurkkua
nippu rukolaa
2 kourallista cashew-pähkinöitä
pestoa
oliiviöljyä
mustapippuria, ripaus suolaa
balsamicoa

Laita paistinpannulle kuumenemaan n. 2 reilua rkl pestoa ja lisää broilerisuikaleet mukaan. Paahda niitä hetkisen ja lisää joukkoon cashew-pähkinät. Rouhi myllystä ripaus suolaa ja pippuria. Anna paahtua pinnasta kunnolla.

Kokoa salaattipohjan päälle, tomaatti, kurkku ja rukola. Lorauta hieman oliiviöljyä ja balsamicoa pohjalle. Lisää broilerit ja pähkinät.

Tarjotessa lisäsin vielä salaatinkastikkeeksi lautaselle reilusti öljyistä pestoa.

2 kommenttia:

Niinu kirjoitti...

Tätähän on kokeiltava! Harvoin löytyy ohjetta johon ei olisi ympätty sipulia tai purjoa(ei sovi meidän ruokavalioon raakana). Mitenkäs sitä pestoa itse tehtiinkään? Meillä kun on suorastaan ylituotantoa basilikasta:)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Niinu: sipuli on niiiiin helppo heivata joka paikasta vain pois :) itse teen sen tämän tästä kun vielä opettelen sipulinkäyttöä pienessä mittakaavassa.. ;) Pestoa en ole kyllä hetkeen tehnyt itse, mutta hyvä idea. Pitää ottaa ihan työnalle, on varmasti ihanaa itsetehtynä!