sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Pesto-lihapullapasta


Pesto-lihapullapasta (3-4:lle)

n. 250 g pennepastaa (ja 1/2 lihaliemi keitinveteen)
400 g omatekoisia lihapullia, puolitettuna

1/3 pakettia Philadelphia- tuorejuustoa (maustamaton)
1 kananmunan keltuainen
purkillinen kermaa, 2 dl

n. 4 kukkuraista tl pestoa
ripaus rouhittua mustapippuria ja suolaa
2 rkl raastettua parmesaania
1 rkl vehnäjauhoa

Keitä pasta ohjeen mukaan al denteksi. Kaada pastasta vesi pois ja lisää puolitetut lihapullat pastan joukkoon. Sekoita kerma, tuorejuusto, keltuainen keskenään. Lisää kermaseos ja n. rkl vehnäjauhoa pastan joukkoon ja anna kastikkeen kuumentua. Lisää lopuksi myös parmesaani, pippuri ja mausta suolalla. Anna hautua hetkinen kannen alla miedolla lämmöllä. Lisää vielä lautasille parmesaania.


2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Oi nam!
Olen tässä koko lyhyen hereilläoloaikani pohtinut, että mitä sitä tänään söiskään ja taidan kallistua lihapulliin.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Veera: hehh.. mulla tulee stoppi nyt, oon meinaan sen verran monta päivää syönyt lihapullia nyt eri muodossa :)