perjantai 7. elokuuta 2009

Kesäinen grillausilta lempiseurassa



Grilli-illan menu:

Paahdettuja paprika- ja kesäkurpitsalohkoja (oliiviöljyä paprikoihin, oliiviöljyä ja suolaa kesäkurpitsoihin)

Salaatti hunajameloniviipaleista, jäävuorisalaatista, villirukolasta ja pehmeästä fetajuustosta. Mausteena mustapippuria ja oliiviöljyä

Ribsejä, 20-30 min grillistä

Yrttiperunat, salottisipulit: Aseta keitetyt, halkaistut perunat alumiinifolion päälle, kaada mukaan oliiviöljyä, pari paloiteltua valkosipulia ja sipulit, paahda grillissä pintaan tummaa väriä (n. 15 min). Kaada valmiit perunat astiaan, mausta silputulla rosmariinilla ja rukolalla, suolalla ja oliiviöljyllä

Jälkiruuaksi lettuja (omavalintainen avec vaniljajätskistä, kinuskista, sokerista tai vadelmahillosta)




1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Onpas herkullinen menuu. Maistuis varmaan meilläkin.