maanantai 22. maaliskuuta 2010
Sitrussalaatti appelsiinista, mintusta ja fetasta
Työpöydällä on kummitellut jo pidemmän aikaa ulkomaisesta blogista napattu idea sitrussalaatista, ja viime viikonloppuna oli hyvä hetki koettaa tätä. En koskaan aikonut tehdä sitä orjallisesti reseptiä noudattaen, niin olin napannut siitä blogista vain screen shot -kuvan talteen pelkästä annoslautasesta, joten en valitettavasti muista ollenkaan mistä tämä ohje on. Jos tulee mieleen, niin kertokaa ihmeessä niin lisään tänne.
Sitrussalaatti, alkupala appelsiinista, mintusta ja fetasta (neljälle)
3-4 appelsiinia
2 veriappelsiinia
silputtua tuoretta minttua
n. 1/2 pakettia pehmeää salaattifetaa
2 rkl punasipulia
oliiviöljyä
pieni ripaus suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria
Leikkaa appelsiinit kuvan mukaisiksi, käy läpi vielä ulkoreuna veitsellä, ettei jää valkoista pintaa. Lisää silputtu tuore minttu, murustele feta ja lopuksi hienonnettu sipuli. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Nam,ihanan raikasta ja hyvää ,varmaankin,,,
Värikkään raikas salaatti. Pitää kokeilla.
Lähetä kommentti