torstai 5. toukokuuta 2011

Tex Mex -salaatti

Tulinen ja tuhti salaatti


Tex Mex -salaatti

400 g jauhelihaa
2 isoa tomaattia
1/2 tölkkiä minimaisseja
kourallinen kidney-papuja
1 valkosipulinkynsi
taco-maustetta
suolaa, pippuria
chilirouhetta
1 salaattiruukullinen
cheddar-juustokastiketta

Tex Mex -salaatissa on väriä

Kuumenna jauhelihaan tulevat mausteet paistinpannussa eli valkosipuli, taco-mausteseosta ja chilirouhe. Lisää hetken kuluttua jauheliha ja kidney-pavut. Anna jauhelihan ruskistua kunnolla. Tarkista mausteet ja lisää suola ja pippuri. Jauheliha saa olla tulista ja mausteista. Keitä sitten maissit vedessä (niissä ei mene kuin hetki).

Sen jälkeen, revi salaatti vadille. Lisää päälle jauheliha, tomaatit lohkoina, maissit ja päälle cheddar-kastiketta.

Kidney-papuni näyttävät mustilta, mutta
oikeasti eivät sitä ole :D

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Mutta ehdotan että laitat salaattiin vielä naturelli maissitortillasipsit. Ne kruunaa sen mukavasti rapeudellaan ja maissitortillan maullaan!

Tupu kirjoitti...

Kerrassaan herkullisen näköistä.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Nanna: no sehän ois tietenkin ihana lisä.. suolainen ja hyvän rapsakka mutta kun toivottiin karppia, niin se ei passaa kuvioon. Mutta ehkä pari per annos ois voinut kumminkin ;P

Tupu: Kiitos! Hyvin maistui miehelle ja minullekin.

Nanna kirjoitti...

Aah, ymmärrän. Mutta mä oon niin OUT näistä karppauskuvioista....

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Nanna: mullakin se karppailu on hyvin kausittaista :D Tässä italianmatkan alla esimerkiksi :)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpäs herkulliselta. Taitaa mennä kokeiluun :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköinen salaatti!