perjantai 2. maaliskuuta 2012

Lohi-briesalaatti ikkunalla

Lohi-juustosalaatti nautittuna töölöläisellä ikkunalaudalla

Tyttäremme serkkupoika pitää kooovasti lohesta, ja pienellä muistutuksella asiasta, meilläkin on tullut lohesta pikkuväen herkku. On se vaan ihmeellistä mitkä asiat voi motivoida ;) Itselleni askartelin tänään salaatin, tytär söi lohta pastan ja patongin kanssa. 



Lohi-briesalaatti

palanen savustettua kirjolohta
kirsikkatomaatteja
jäävuorisalaattia
palanen luomu-brietä
oliiviöljyä

Sinappinen kermaviilikastike

1 prk kermaviiliä
suolaa, sitruunapippuria
mustapippuria
hunajaa
sinappia

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihanan herkullinen salaatti.Luulin,että olitte jo Brasiliassa...

Nanna kirjoitti...

Meillä muuten kans ihme ja kumma syödään lohta ja muitakin kaloja suhteellisen mukisematta... tuota samaa tekniikkaa jonkun ihailemansa ihmisen herkkuruuasta olen käyttänyt kans....