tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mozzarellaa


Buffala-mozzarellasalaatti

Kesällä salaattien teko lisääntyy varmaan kaikilla? Suomesta saa aina aivan ihanaa vesipuhvelin maidosta tehtyä mozzarellaa (lähikaupoista esim. täältä). Sen ympärille saa jo yksistäänkin aivan ihanan salaatin. Meillä kotona Brasiliassa mozzarella (kuten juustot yleensäkin) on kovin mautonta ja varmaan siksi Suomessa tulee nautiskeltua juustoja ilman sen kummenpia kikkailuja.

Mozzarellasalaatti

buffala-mozzarellaa
runsaasti basilikaa
jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
siemensekoitusta

oliiviöljyä
mustapippuria
himalajan suolaa

Revi buffala-mozzarella käsin valmiiksi kootun salaatin päälle. Valuta päälle hyvää oliiviöljyä (ja esim. balsamicoa). Mausta pippurilla ja suolalla.

Mozzarella kaipaa vahvaa basilikaa seurakseen

Yksinkertaisesti hyvää

5 kommenttia:

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Tuo sama juusto on meilläkin suosikkina täältä Suomesta ostettavien joukossa. Ihan pätevää laatua. :)

Maria kirjoitti...

Kylla maistuisi! Taalta saa hyvin tuontapaisia juustoja, mutta mulla on ihan leipajuustoa ja Oltermannia niin kova ikava! :-)

Krista kirjoitti...

Näyttää ainakin todella hyvälyä :>

Mausteinen Manteli kirjoitti...

campa: no on hyvä joo :) ja aika kivasti saatavillakin jo.

Maria: no niitä joo kans :) en ole ite mikään kauhean kova leipäjuuston syöjä niin pari kertaa vuodessa riittää ;) mutta arkisemmat Finlandia-juustot..ja homejuustot.. ;P

Krista: kiitti, perushyvää joo :)

Siiri kirjoitti...

Mozzarella di bufala on kyllä niin ihanaa - voisin syödä sitä pelkästään! Melkein ainakin. Kirjoittelin siitä itse juuri eilen blogiinikin. ;)