maanantai 27. lokakuuta 2008

Punajuuri-nakkipata illan ratoksi


Tein äsken kaikesta mitä kaapista löytyy huomisen ruuan siksi, että pääsen suoraa töiden jälkeen salille :) Tänään lähtö salille meni myöhäisempään sairaala-tv-sarjan vuoksi ;) Ehkä huomenna ajastan sen tulemaan nauhalle. Mutta punajuuri-nakkipataan:
3 isohkoa porkkanaa
3 esikeitettyä punajuurta (ei niitä etikkaisia punajuuria!)
1 punainen paprika
1/2 purkkia Creme Bonjour Cuisine Tomaatti & Välimeren yrtit
1 dl kermaa
A-luokan nakkeja
suolaa
pippuria
tuoretta basilikaa tarjoiluun
Keitä porkkanoita jonkin aikaa lihaliemen kanssa ennen laittamista uunivuokaan. Viipaloi/lohko porkkanat, punajuuret, paprika, nakit. Lado kaikki aineet pienehköön öljyttyyn uunivuokaan kerros kerrokselta ja mausta pitkin matkaa. Peitä juustoraasteella. Uunissa uunista riippuen n. 170 asteessa n. 45 min.

Ei kommentteja: