sunnuntai 2. marraskuuta 2008

GroteskTänä viikonloppuna kokeilimme ensimmäistä kertaa 1-vuotiasta Grotesk-ravintolaa Ludviginkadulla (8-10) Helsingissä. Jonkinlaisia odotuksia minulla oli jo ruuan suhteen, koska Demosta, jonka perustajien ravintola tämäkin on, kovasti tykkään. Groteskin sisustus on aivan ihana, todella tyylikäs ja tumma. Ihanan loppuun asti mietitty. Palvelusta täytyy myös mainita - aivan erinomaisen mukava ja osaava palvelu kaikin puolin :) Annokset oli tosi kauniita ja ruoka hyvää. Tänne voi tulla isommankin nälän kanssa - no parempi tietty näin päin ettei jää nälkä :)

Itse söin alkupalaksi "Mausteista kurpitsakeittoa ja muhennettua taskurapua", ja pääruuaksi "Paistettua karitsan paahtopaistia, yrttikermaan muhennettuja etanoita ja valkosipulikastiketta". Liha oli juuri sopivasti medium ja etanatkin tosi hyvin marinoituneita.. aivan erinomainen kokonaisuus.

Kummipoika sai oman versionsa listan kalleimmasta pääruuasta (ilmaiseksi): paahdettua seitä, lämmintä mustekala-oliivivinegrettiä ja currykastiketta. Hyvältä näytti tämäkin annos! Ensimmäistä kertaa lasten annos näyttää näin sivistyneeltä ;)

Jälkiruualla ei enää valokuvailtu, mutta maitosuklaamoussekin maistui sorbetin kanssa ;)

Ei kommentteja: