perjantai 21. marraskuuta 2008

Poikamiesruokaa pitkään paahtaen



Pitkästä aikaa perinteinen jauheliha-makaroni-sotku! Sain siitä pikkaisen paremman paahtamalla niitä yhdessäkin piiiiiiitkään pannulla. Makaronit oli toki keitetty ennen ja jauheliha ruskistettu.. mausteena n. 1 rkl olympia-sulatejuustoa, paprikamaustetta, 2 valkosipulinkynttä, ketsuppia, pippureita ja suolaa.

4 kommenttia:

Malla kirjoitti...

Näyttää muuten niin paljon herkullisemmalta kuin tavallinen makaroni-jauhelihamössö (ah niin kaunis meillä käytetty nimi kyseisestä sapuskasta)! Tämän tyyppistä versiota pitää kokeilla seuraavan kerran ko. ruokaa väsätessäni.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Malla: joo mun mielestä ainakin muutamat ruuat paranee vaan pannulla pitkään paahdettuna :)

arleena kirjoitti...

Jauheliha on niin monipuolinen raaka-aine. Tässä se on pastan kaverina ja sopii hyvin.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

arleena:
No se on jos joku :) Käy kyllä ihan mihin vain.. ja mukava niin!