keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Viimeisiä viedään



Enää pari työpäivää ja sitten alkaa odotettu loma, 5 viikkoa! Kuinka tätä on odotettu.. toisaalta taas ei tiedä kuinka saa hommat tehtyä niin, että ne voisi jättää odottamaan koko kesäksi. No, sovittiin juuri pomon kanssa, että toimistolla saa käväistä jos tulee pakko :)

Tänään nautiskelin kanafileestä halloum-juusto-salaatin kanssa. Kanalle tein kastikkeen sekoittamalla Santa Marian Guacamolea 2 rkl ja ison teelusikallisen smetanaa. Halloumia liottelin tietenkin maidossa viipaleina vajaan tunnin, ennen paistamista.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tuo halloum-juusto sitten sopii hyvin salaattiin. Laitan aina silloin tällöin sitä.
En ole muuten liotellut juustoa maidossa, mutta otan vinkistä vaarin ja seuraavalla kerralla.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

arleena: Itselleni halloum on liian suolaista jos en liottele, eli ihan siitä syystä sen aina teen. jos sulle maistuu ilman liottamista, niin ei kai siihen ole syytä.