keskiviikko 5. elokuuta 2009

Possu-kaaliseoksen maustaa soija



Possua ja kaalia riisipedillä (3-4 hlölle)

4 dl täysjyväviisiä
1/2 lihaliemikuutio
n. 2 rkl parmesania raastettuna
n. 1 rkl smetanaa
0,5 rkl voita
loraus oliiviöljyä

400 g porsaan jauhelihaa
1 jumbo-herkkusieni paloiteltuna
kourallinen kaalia silputtuna

reilusti soijaa, ripaus mustapippuria ja suolaa mausteeksi



Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan, ja valuta vesi pois. Mausta smetanalla, voilla, lorauksella öljyä ja parmesanilla.
Paista kaali, herkkusienet ja possun jauheliha erikseen pannulla ja sekoita lopuksi yhteen. Mausta reilusti soijakastikkeella.
Kasaa liha-kaaliseos riisipedille. (kaukoidässä ne jättäisi parmesaanin ja muut pois riisin seasta, tottakai;)

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tuotapas kokeilen, mukava saada uusia vinkkejä tutuille raaka-aineille.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Tuo idea syntyi ruokakaupassa, kun päätin mennä kokkikirjaosaston ohi Prismassa, että saisin ideoita päivän ruuaksi :) No, jostakin sieltä tämä ajatus tästä lähti.. Tuollaisen näköisen kuvan siis jossakin kirjassa näin :)