tiistai 6. huhtikuuta 2010

Tiistainen paprika-tomaatti-jauhelihapasta


Paprika-tomaatti-jauhelihapasta (3-4:lle)

1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 isoa suippopaprikaa paloiteltuna (mikäs näiden nimi nyt onkaan?)
ripaus chiliä

1 purkki yrttitomaattimurskaa
reilu 1 tl sokeria
1/2 tl oreganoa
suolaa
mustapippuria

400 g jauhelihaa
1/2 purkkia ranskankermaa

paahdettuja pinjansiemeniä

proteiinipastaa


Kuullota valkosipulipalaset, ripaus chiliä ja paprikarenkaat pannulla ruokaöljyssä.
Lisää hetken kuluttua tomaattimurska, mausteet ja jatka keittelyä. Laita proteiinipasta kiehuvaan veteen ja keitä ohjeen mukaan valmiiksi.

Paista jauheliha toisessa pannussa valmiiksi ja mausta suolalla. Kumoa jauheliha sitten paprika-tomaattiseokseen ja mausta ranskankermalla sekä keittele vielä hetkinen. Tarkista maku ja lisää annokseen paahdettuja pinjansiemeniä.

2 kommenttia:

Poropeukalo kirjoitti...

Hei! Toivottavasti siella jaksellaan hyvin :-) Mista olet loytanyt nuin ihanan kupin? Olen tainnut sita aiemminkin ihastella blogissasi. Oikein aurinkoista kevaan jatkoa ja hyvia vointeja! :-)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Poropeukalo: olen aivan unohtanut vastata tähän astiakysymykseen.. mutta ehkä siksi ettei ole mitään käsitystä mistä tuon löysin... ! Tulee kannettua kotiin kaikenlaista pikkukupposta ja ostopaikat joskus unohtuu..