tiistai 6. huhtikuuta 2010
Tiistainen paprika-tomaatti-jauhelihapasta
Paprika-tomaatti-jauhelihapasta (3-4:lle)
1 iso valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 isoa suippopaprikaa paloiteltuna (mikäs näiden nimi nyt onkaan?)
ripaus chiliä
1 purkki yrttitomaattimurskaa
reilu 1 tl sokeria
1/2 tl oreganoa
suolaa
mustapippuria
400 g jauhelihaa
1/2 purkkia ranskankermaa
paahdettuja pinjansiemeniä
proteiinipastaa
Kuullota valkosipulipalaset, ripaus chiliä ja paprikarenkaat pannulla ruokaöljyssä.
Lisää hetken kuluttua tomaattimurska, mausteet ja jatka keittelyä. Laita proteiinipasta kiehuvaan veteen ja keitä ohjeen mukaan valmiiksi.
Paista jauheliha toisessa pannussa valmiiksi ja mausta suolalla. Kumoa jauheliha sitten paprika-tomaattiseokseen ja mausta ranskankermalla sekä keittele vielä hetkinen. Tarkista maku ja lisää annokseen paahdettuja pinjansiemeniä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
2 kommenttia:
Hei! Toivottavasti siella jaksellaan hyvin :-) Mista olet loytanyt nuin ihanan kupin? Olen tainnut sita aiemminkin ihastella blogissasi. Oikein aurinkoista kevaan jatkoa ja hyvia vointeja! :-)
Poropeukalo: olen aivan unohtanut vastata tähän astiakysymykseen.. mutta ehkä siksi ettei ole mitään käsitystä mistä tuon löysin... ! Tulee kannettua kotiin kaikenlaista pikkukupposta ja ostopaikat joskus unohtuu..
Lähetä kommentti