Kesäkurpitsaa fetasalaatissa |
Pääsiäisen aikana syötiin lammasta useammassa muodossa (4:ssä!). Hyväähän se on, mutta kun siihen ynnää vielä mämmin, pääsiäiskakun ja suklaamunat... olo on raskas. Tänään maistui salaatti, jollaisia syön usein kesällä. Päädyin tekemään fetasalaatin, johon paistoin pinnalle vielä kesäkurpitsaa. Tuore ruohosipuli ja kevätsipuli on niin ihania kesäisiä makuja.. Ja mikä ihana päivä tänään olikin.. aurinkoinen ja kuuma :)
Kesäinen salaatti
2 kevätsipulia pieninä palasina
kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna
kesäkurpitsaa paistinpannun kautta
joitakin luomuoliiveja (kalamata)
1 ruukkusalaatti
tuoretta ruohosipulia silppuna
pehmeää fetajuustoa
oliiviöljyä
balsamicoa
mustapippuria
loraus tuoreen sitruunan mehua
Kevätsipuli, ruohosipuli ja sitruunamehu raikastavat salaatin |
Fetana käytän pehmeää salaattijuustoa |
3 kommenttia:
Ihanan kesäiseltä kuulostaakin tuo salaatti;)
Ihanan herkullinen ja varikas salaatti!
Rakastan salaatteja. Olet tehnyt tässä ed postauksessa maistuvia salaatteja.
Vinkit on aina paikallaan, tosin kokoan salaatit aika lailla inspiroiden
Lähetä kommentti