tiistai 26. huhtikuuta 2011

Kesäinen salaatti vapun alla

Kesäkurpitsaa fetasalaatissa

Pääsiäisen aikana syötiin lammasta useammassa muodossa (4:ssä!). Hyväähän se on, mutta kun siihen ynnää vielä mämmin, pääsiäiskakun ja suklaamunat... olo on raskas. Tänään maistui salaatti, jollaisia syön usein kesällä. Päädyin tekemään fetasalaatin, johon paistoin pinnalle vielä kesäkurpitsaa. Tuore ruohosipuli ja kevätsipuli on niin ihania kesäisiä makuja.. Ja mikä ihana päivä tänään olikin.. aurinkoinen ja kuuma :)

Kesäinen salaatti

2 kevätsipulia pieninä palasina
kourallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna
kesäkurpitsaa paistinpannun kautta
joitakin luomuoliiveja (kalamata)
1 ruukkusalaatti
tuoretta ruohosipulia silppuna
pehmeää fetajuustoa
oliiviöljyä
balsamicoa
mustapippuria
loraus tuoreen sitruunan mehua


Kevätsipuli, ruohosipuli ja sitruunamehu
raikastavat salaatin

Fetana käytän pehmeää salaattijuustoa

3 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ihanan kesäiseltä kuulostaakin tuo salaatti;)

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Ihanan herkullinen ja varikas salaatti!

arleena kirjoitti...

Rakastan salaatteja. Olet tehnyt tässä ed postauksessa maistuvia salaatteja.
Vinkit on aina paikallaan, tosin kokoan salaatit aika lailla inspiroiden