Hedelmäisen salsan raikastaa runsas limemehu ja punainen chili |
Tätä hedelmäsalsaa olen tehnyt aiemminkin yhden kastikekurssin yhteydessä. Silloin sitä syötiin siian lisukkeena. Nyt tein sitä viinilasillisten äärelle suolakeksien päälle. Tosi kesäinen ja raikas salsa.
Mangosalsa pienillä leivillä illanviettoon
1 mango
1-2 kypsää avokadoa
5-7 kevätsipulin oksaa
1 punainen chili
1 punainen paprika
2 limetin mehu
1 korianterinippu
n. 4 rkl öljyä
suolaa, pippuria
Kuutioi kaikki aineet pieniksi ja sekoita keskenään. Purista joukkoon limemehu, lisää öljy ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Salsa käy napostelun sijasta myös vaikkapa kalan lisukkeeksi perunan sijaan |
5 kommenttia:
Raikkaalta ja pirteältä syötävältä kuulostaa:)
Mango ja avokaado menevät tosi hyvin yhteen;muistankin postanneeni vähän samantapaisesta salsasta blogin alkuvaiheessa.Nyt joudun täällä vielä odottelemaan mangojen kypsymistä...
Ihanan näköstä, pakko kokeilla
Kiitos kommenteista! Suosittelen, on muuten kivaa vaihtelua itselleni niin tutuille mozzarellaleiville tai homejuustoille illanistujaispöydässä...
Nam nam! tästä muistinkin että tein itsekin vuosi sitten mangosalsaa, miten olen voinut unohtaa tämän ihanan herkun :)
Lähetä kommentti