maanantai 26. elokuuta 2013

Takaisin ruotuun -karppisalaatti

Karppisalaatti

Palasimme kotiin Brasiliaan ja niin uni- kuin ruokarytmitkin on kaikilla mahtavan sekaisin. Tuntui tosi ihanalta noin 9 viikon reissuelämän jälkeen painaa vihdoin omalle tyynylle pää. Esikoinenkin on riemuissaan kotiinpaluusta - voi kumpa olisin tajunnut videokuvata kodinhoitajan ja esikoisen jälleennäkemisen. Meillä raikui ilohuudot ja portugalinkielinen lauluesitys alkoi heti tytön taholta :) 

Joka puolella valitetaan korvaani viime kuukausina tulleista liikakiloista (heille tulleista ;). No, sen kunniaksi tein tänään Takaisin ruotuun -karppisalaatin... toivoen, että se kannustaa näitä voikertelijoita tsemppaamaan ruokapuolella - hyväksi katsomallaan tavalla. Itsekin haaveilen vuosien tauon jälkeen urheilun aloittamisesta, koska siihen taitaa olla nyt ihan oikeasti saumoja. Katsotaan!

Takaisin Ruotuun -karppisalaatti

2 kananmunaa
salamia
salaattia
punaista paprikaa
kurkkua
tuoretta basilikaa (se tumma lajike)

balsamiviinietikkaa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria

Kananmuna-salamisalaatti

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Hyva kuulla, etta paasitte turvallisesti perille. Oma koti kullan kallis :-)

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Tuota liikunnan aloitusta olen minäkin yrittämässä (taas kerran), kun tuli sali tuohon ihan nurkalle... Saa nähdä kuinka käy...

Pipsa kirjoitti...

Arkeen palaaminenkin voi olla maistuvaa, tämä näyttää ihanalta! Niin kauniin keltaiset keltuaiset noissa kananmunissa, nam. Mullakin on arkeen paluu ihan pian, eli edessä on vähemmän aikaa ruoanlaitolle ja liikunnalle... toisin sanoen aikaa pitää vaan järjestää, kyllä sitä aina jostain raosta löytyy.