En ole koskaan tehnyt alusta asti hernekeittoa itse. Mutta ehkä joku päivä pian uskallan siihen ryhtyä. Tähän asti meille on kelvannut erittäin hyvä vaihtoehto: purkkihernekeitto, jossa loraus kermaa, reilusti sinappia ja rapeaksi paistettua silputtua pekonia. Joskus sitä on melkein pakko saada.
5 kommenttia:
Ensi lauantain alkuruoaksi olisi ehdolla hernekeitto jonka kruunaa lopuksi sekaan lorautettava shampanja. Työkaverin suosittelema, mutta tohtiako laittaa shampanjaa hernekeittoon? On kuulemma sen arvoista :)
Meeri: ohhoh.. tätä odotellessa :) Minkähänlaisen sävyn se tuohon keittoon tuo.. alkoi heti kiinnostamaan :)
Hernekeittoa laitan talvella useinkin. ;) Meilla tykkaavat isot ja pienetkin.
Tottuvat pikkaset suomalaiseen makumaailmaan nain hienosti ;)
M'man: Mikä olisikaan suomalaisempi arkiruoka... :) Mukava kuulla ettei maailmalla ole hylätty tämmöistä kotimaan herkkua ;)
totta. pakko.
Lähetä kommentti