torstai 19. marraskuuta 2009
Uunipaprikat (feta-jauheliha)
Feta-jauheliha-paprikat uunissa
4 paprikaa
350 g jauhelihaa
mausteita: oreganoa, Herbs de provence, mustapippuri, suola, ripaus chiliä
1 valkosipulinkynsi
n. 150 g fetaa
n. 1 dl juustoraastetta
1 kananmuna
Puolita paprikat pituussuunnassa ja laita ne uunivuokaan.
Valmistele täytteet:
Paista jauheliha normaalisti ja lisää mausteiksi oreganoa, Herbs de provence - yrttimaustetta, mustapippuria, suolaa, ripaus chiliä ja valkosipulinkynsi pikku silppuna.
Sekoita keskenään n. 150 g pehmeää fetajuustoa (käytin salaattifetaa, mutta en kevyt-tuotetta), noin dl juustoraastetta sekä yksi kananmuna.
Täytä paprikanpuolikkaisiin ensin jauheliha ja päälle lusikallinen juustoseosta. Kypsennä kiertoilmauunissa n. 200 asteessa 15- 20 minuuttia tai kunnes juuston pinta on kauniisti ruskettunut.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti