torstai 19. marraskuuta 2009

Uunipaprikat (feta-jauheliha)


Feta-jauheliha-paprikat uunissa

4 paprikaa
350 g jauhelihaa
mausteita: oreganoa, Herbs de provence, mustapippuri, suola, ripaus chiliä
1 valkosipulinkynsi

n. 150 g fetaa
n. 1 dl juustoraastetta
1 kananmuna

Puolita paprikat pituussuunnassa ja laita ne uunivuokaan.

Valmistele täytteet:
Paista jauheliha normaalisti ja lisää mausteiksi oreganoa, Herbs de provence - yrttimaustetta, mustapippuria, suolaa, ripaus chiliä ja valkosipulinkynsi pikku silppuna.

Sekoita keskenään n. 150 g pehmeää fetajuustoa (käytin salaattifetaa, mutta en kevyt-tuotetta), noin dl juustoraastetta sekä yksi kananmuna.

Täytä paprikanpuolikkaisiin ensin jauheliha ja päälle lusikallinen juustoseosta. Kypsennä kiertoilmauunissa n. 200 asteessa 15- 20 minuuttia tai kunnes juuston pinta on kauniisti ruskettunut.


Ei kommentteja: