torstai 3. helmikuuta 2011

Naudan sisäpaistipihvit & paprika-papulisäke

Sisäpaistista saa toimivia pihvejä

Naudan sisäpaistipihvit & paprika-papulisäke

naudan sisäpaistia
eri värisiä paprikoita suikaleina
vihreitä pakastepapuja
suolaa
pippuria
valkosipulinkynsi
timjamia (kuivamauste)
ruokakermaa
öljyä

Leikkaa naudan sisäpaistista ohuita pihvejä, noin 1 cm:n paksuisia. Nuijin pihvit muovipussin läpi.  Lado pihvit astiaan, jossa hyvää oliiviöljyä, pilkottu valkosipulinkynsi, suolaa, pippuria ja timjamia. Jätä pihvit tunniksi huoneenlämpöön odottamaan paistamista ja marinoitumaan.

Pihveille tein uunissa pikapikalisäkkeen. Laita voideltuun uunivuokaan paprikaa suikaleina. Lisää joukkoon pakastepussillinen kokonaisia vihreitä papuja. Mausta suolalla & pippurilla ja kaada joukkoon ruokakermaa ja oliiviöljyä.  Lisäke paahtuu kypsäksi 200 asteessa noin puolessa tunnissa. Kun lisäke on valmis, paista pihvit:

Laita paistinpannulle voita ja öljyä ja kuumenna pannu hyvin kuumaksi. Paista pihvit nopeasti, ja käännä siis heti, kun pintaan nousee ensimmäisiä pisaroita lihasnestettä. Sama toiselle puolelle eli valmista kun lihasneste nousee. 

Kastikkeeksi kelpasi paprikalisäkkeen vuoasta maustunut kerma. Olipa muuten hyvää!

Arki-illan nopeaa ja hyvää

4 kommenttia:

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Mulla tulee hirmu harvoin laitettua punaista lihaa, silloinkin yleensa joku pikainen jauhelihajuttu. Tama on kylla herkullinen idea, varsinkin tuo paprikalisuke! Mukavaa viikonloppua sinne! ;-)

arleena kirjoitti...

Sisäpaististista tulee hyvät pihvit. Tuo hetken marinointi onkin hyvä ajatus.

Anonyymi kirjoitti...

I really like what you guys are usually up too. Such clever work and reporting!
Keep up the superb works guys I've incorporated you guys to my own blogroll.

Also visit my site :: regulation

Anonyymi kirjoitti...

Your means of explaining all in this paragraph is in fact fastidious, all be
able to without difficulty understand it, Thanks a lot.


My webpage - how to buy followers on social media service twitter