lauantai 5. helmikuuta 2011

Vuohenjuusto-kanapasta


Vuohenjuusto-kanapasta (3:lle)

täysjyväfusilli-pastaa (ohjeen mukaan)
n. 400 g kanafileitä
1 pötkö vuohenjuustoa
1 rkl juoksevaa hunajaa
n. 1,5 tl timjamia
n. 1,5 dl kermaa
suolaa
mustapippuria
öljyä

Laita kiehuvaan suolalla maustettuun veteen pasta kypsymään.

Paloittele ja laita kanat öljytilkkaan paistinpannulle. Lisää puoliksi paistettujen kanojen joukkoon hunaja ja timjami. Lisää hetken kuluttua kerma ja vuohenjuusto pienehköinä palasina joukkoon (älä lisää kovaa reunaa). Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua 5 minuuttia tai niin, että juusto sulaa. Lorauta valutetun pastan joukkoon pienesti öljyä, mausta pippurilla ja tarvittaessa vielä suolalla. Annostele pasta kastikkeen kanssa ja tarjoa heti.

Täysjyväfusillia ja ei-saa-mitää-selvää-kastikekuva
valmisteilla olevasta pastakastikkeesta

Pastalautasellinen

1 kommentti:

Tupu kirjoitti...

Aih, kuinka on herkullista.