sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kookos-lime-perunamuusi

Moderni perunamuusi


Perunamuusi - tuo suomalainen kansallisruoka. Itsekin vähän epäilin tämän perushyvän ruuan tuunaamista, mutta tiedättekö, vaihtelu virkistää tässäkin. 

Kookos-lime-perunamuusi

perunoita
kookosmaitoa
limen kuorta raastettuna
suolaa
voita

Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valmista perunamuusi perinteiseen tapaan, mutta käytä kerman/maidon tilalla kookosmaitoa. Mausta voilla ja suolalla. Raasta valmiin muusin joukkoon limetin kuorta. Koristele samaisella limenkuorella pinta.

Perunamuusia limellä ja kookosmaidolla

Perunamuusi toimii hyvin pihvin kanssa

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

I'm intrigued! :-) Kyllahan naita muusseja saa tuunata, itse katselin vasta yhta ruokaohjelmaa jossa tehtiin jalkiruoan kanssa tarjottavaa palsternakka-valkosuklaamuusia! Kokeilisitko sita seuraavaksi? ;-)

Campasimpukka kirjoitti...

Lime muusiin! Uskon, että on hyvää, saimme juuri vastikään Espanjassa hevisti sitrunoitua muusia ja se oli aivan ihanaa.)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

maria: reps... valkosuklaahan tästä puuttuukin.. :D

Campa: no kuulostaa hyvältä! Pikkusen kompensoi raikkaudella sitä voin määrää :P