perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantain gorgonzola-possusalaatti

Possu-juustosalaattia maustaa omena

Salilta tullessa oli vähän liian kova nälkä tänään - aamutreenaamista ei koskaan kannattais vaihtaa myöhäisiltapäivään, koska voimatkin on vähän vähissä jo. Mun oli tarkoitus ottaa salaatin kanssa lasillinen kuohuvaa, mutta tytöt olivatkin suunniteltua nälkäisempiä ja väsyneempiä, joten taas söin yhdellä kädellä ja kiireessä. Siinä ei sitten kuohuva enää käynyt mielessä. Onneksi kuopuksen mentyä nukkumaan, saatiin esikoisen kanssa kuitenkin herkutella pão de mel -kakkusilla.


Gorgonzola-possusalaatti omenalla 

possunfilettä (filee mignon suino), paista voissa, mausta pippurilla ja suolalla)
kirsikkatomaatteja, puolitettuna
salanovasalaattia
omenaa, lohkoina
gorgonzola-juustoa

oliiviöljyä, suolaa, pippuria


Kun itselleen tekee, niin usein lipsahtaa aika karpiksi

4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Perjantaina saakin hemmotella, etenkin jos on jaksanut viela kayda salillakin ;-) Minkalaisia nuo pao de mel kakkuset ovat?

Jael kirjoitti...

Täällä käytetään uuden vuoden aikana (joka oli viikko sitten) hunajaa leivonnassa,joka vähän tuo mieleen nuo pão de mel-kakkuset.Itse en kauheasti pidä hunajalla makeutetuista kakuista,mutta nuo ovat varmaan hyviä.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Maria: Voisin joskus vaikka niitä tehdä itsekin niin saisin kuvia. Sellaisia suklaapintaisia hunajalla makeutettuja ihania "keksejä". Niihin tulee oikeasti himo. Eivät ole ollenkaan liian makeita.

Jael: mä en nyt muista missä mulla kans tökki tosi pahasti tuo hunaja aika vasta ... (joku leivonnainen siis) mutta nämä yhdestä tietystä kaupasta (Pao de Acucar) ostetut keksit on aivan mun lemppareita.. syödään tytön kanssa ihan kilpaa niitä. Ei liian makeita ja hunaja on jotenkin tosi lempeästi niissä :P Täytyis varmaan bloggailla ne joku päivä itsekin.. jos joskus ois aikaa leipoa..

Maria kirjoitti...

Kuulostaa hyvalta! Kokeile ihmeessa :-)