torstai 22. tammikuuta 2009

Grilliruokaa kotona (makkara-perunat ilman perunaa ja porilainen)


Makkaraperunat oli se ruoka, jolla elelin opiskeluaikani aika pitkälti. Se on yhä edelleen hyvänmakuista :) Nykyään teen sitä usein hieman muokattuna eli lanttu-A-luokan nakki yhdistelmänä, kuten myös tässä kuvassa. Lanttu saa ihanan sävyn ripauksesta muskottikukkaa ja muskottipähkinää sekä suolaa. Lanttu täytyy ensin kuoria ja keittää pehmeäksi, ja vasta sen jälkeen pilkkoa se uunipellille nakkien kanssa. (kuvassa toinen puoli lihapulla-lanttua)


Tässä myös kananmuna-cheddar-tomaatti-salaatti-Wilhelm-lihamakkara-Uotilan maalaisruislimppuporilainen :)

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Tulipa mieleen, että en ole pitkään aikaan valmistanut lantusta mitään. Pitääpä miettiä ensi viikolle joku päivä lantturuokaa.
Eikä tämä sinun nakki/lanttupaistoskaan hullummalta kuulosta.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Mites.. jouluna tuli varmaan syötyä kuitenkin? meillä lanttua menee aika tasaiseen tahtiin pitkin vuotta. Tosi monipuolinen raaka-aine :)