keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Paahdettu tuore ananas Mascarpone-pedillä


Paahdoin tuoreen ananaksen palasia/kiekkoja pannulla pienessä määrässä voita ja ruokosokeria (täysruokosokeri, intiaanisokeri? no se "terveyssokeri" joka tapauksessa). Ananaspalasten alle tein kermasta ja mascarponesta vaahdon. Vaahto sai ruskean sävyn ruokosokerista, jonka lisäksi maustoin sitä hieman myös vaniljasokerilla. *nam, oli tosi herkkua*

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tämä kuulostaa aivan vastustamattomalta..

Veera kirjoitti...

Ihanaa! Paahdettu ananas on mun lempparijälkkäri, laitan pannulle mukaan vielä vähän jäisiä vadelmia.

Satsu kirjoitti...

Pitää kokeilla, kuulostaa simppeliltä mutta herkulliselta!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hei kaikille! kiitos kommenteista. Siis tästä ei jälkiruoka helpommaksi tosiaan muutu ja ihka oikea ananas se vasta hyvää onkin! Alunperin ajattelin että sekoittelen juuri ananasta ja vadelmaa, kuten veera sanoi syövänsä.. mutta kun kaapissa kummitteli mascarpone niin tämä syntyi siitä syystä :)

Nelle kirjoitti...

ihanan näköistä. Mascarpone sopii varmasti tosi hyvin.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Nelle: kiitos, juu kyllä se oikein hyvin meni makean ananaksen kanssa. vähän erilainenkin kuin ihan perus kerma-rahka vaikkapa.