sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Savustettua siikaa ja tomaattikastiketta



Tomaattikastike:
375 g valkosipulista tomaattimurskaa (Rainbow)
2 isoa tomaattia lohkoina
2 kevätsipulin vartta
1 dl vettä
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
valkopippuria
mausteeksi rukolaa
2-3 tl pieniä kapriksia
pieni loraus kermaa

Leikkaa tomaatit lohkoiksi ja laita ne kattilaan veden ja valkosipulisen tomaattimurskan kanssa. Anna kiehua hetken. Lisää sokeri, suola, rukolasilppu, sipulisilppu, kaprikset, kerma ja pippuri. Hauduttele.

Perunamuussia maustoin terveellisesti kermalla, suolalla ja voisulalla.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeile ihmeessä. Tämä vaikuttaa kanssa hyvältä ja kuvasi ovat uskomattomia!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Noora; kiitos kiitos :) Ajattelin viikolla kokeilla :) vaikka tänäänkin se pyöri mielessä useampaan otteeseen, mutten jaksanut kauppaan asiakseen lähteä.

arleena kirjoitti...

Tuohan on hyvä kastike ja savusiika on yksi mieluisa savukala meillä.