lauantai 28. maaliskuuta 2009

Halloum-salaatti ja pestoleivät



Halloum-juustosta saa hyvää, kun valmistelee sen hyvissä ajoin, ennen tarjoamista. Leikkaa juustosta noin 0,5 cm palasia ja laita ne kokonaan upotettuna kevyt-maitoon huoneenlämpöön imeytymään ainakin tunniksi. Sen jälkeen paista juustopalaset voinokareessa tai öljyssä pannulla kullanruskeiksi ja tarjoile salaatin päällä heti. Maidosta tulee käyttökelvotonta, koska juuston liika suolaisuus on liuennut siihen. Halloum-salaatti nautiskeltiin punaisella tai vihreällä pestolla voideltujen, mozzarella-tomaatti-ciapatta-leipien kanssa.

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Oi miten herkullista!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Yaelian: hyvää oli kyllä.. kaikki näytti tykkäävän, myös 2-v- lapsonen :)