lauantai 1. tammikuuta 2011

Onnellista uutta vuotta 2011!

00:00

Tänä uutena vuonna meillä nukkui vauva sikeässä unessa jo kello kahdeksan aikaan illalla. Miehen kanssa vietettiin uusi vuosi siis hieman aiemmasta poikkeavalla kaavalla: ihan kotosalla keskenään, kuitenkin molemmille mieluisten naposteltavien ääressä ja alkuillasta "Miesten vuoro" -leffan parissa. Menun teemaan ei tällä kertaa käytetty juuri aivonystyröitä - buffettiin haluttiin jotakin molempien mielestä hyvää ja helposti & hiljaisesti syntyvää.

Uuden vuoden buffetin äärellä

Kynttilänvalossa

Poikkesimme aiemmin päivällä kotiintulomatkalla Liedon Lihakauppaan. Siellä on oikea vanhan ajan lihakaupan tuntu - erinomainen palvelu ja oikeaa asiantuntemusta. Ihan ummikkona sinne ei eksytty, koska appivanhemmat ovat kehuneet kauppaa minulle ennenkin. Sieltä uuden vuoden pöytään päätyi:


kahdenlaisia lihanakkeja (Aura-juustoisia ja prinssimittaisia),
kaupan omatekemää ja ihan mielettömän hyvää perunasalaattia sekä 
hapankaalia

Suomalaisen uuden vuoden kestosuosikkien lisäksi buffettiin haluttiin (joulusta huolimatta) siianmätiä, smetanaa ja punasipulia paahtoleivillä. Tähän herkkuun ei koskaan kyllästy ja se maistui taas. Pöydästä löytyi myös tsatsikia nakeille.


Siianmäti, smetana, punasipuli -leivät

Uuden vuoden buffet-lautanen


Ruokajuomaksi otettiin molemmat, kuten yllä, omat suosikkimme, minä lasin punaviiniä ja mies oluen. Jälkiruuaksi maisteltiin Fazerminttejä ja kuivattuja hedelmiä. Kumpikaan ei muistanut kaupassa jälkiruokaa ;) Vuoden vaihtuessa ikkunasta avautui näillä korkeuksilla hienot näkymät. Miehen kanssa pohdiskeltiin kuinka iso muutosten vuosi edellinen meille olikaan. Hieno ja upea vuosi kaikenkaikkiaan - suurimpana tapahtumana tietenkin mielessä ihanan pienen tyttäremme syntymä. Lisäksi haikailtiin hetki tulevan vuoden haasteiden ja odotusten parissa.

Toivottavasti myös teillä oli antoisa vuosi, ja tottakai Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille!

Keskiyön huikea valoshow

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Mäti on aina super.
Hyvää Uutta vuotta!

Yaelian kirjoitti...

Herkkuja teidän pöydässä:-)
Oikein hyvää alkanutta vuotta!

Maria @ Scandi Foodie kirjoitti...

Hyvaa uutta vuotta!

Veera kirjoitti...

Makoisaa uutta vuotta!

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Kiitokset kiitokset :)