maanantai 15. helmikuuta 2010
Hedelmä-avokado-salsa
Hedelmä-avokado-salsa
1 mango (tai esim. tuore ananas)
2 avokadoa
5 kevätsipulin oksaa
1 punainen chili
1 punainen paprika
2 limetin mehu
1 korianterinippu
1 dl rapsiöljyä
suolaa, pippuria
Kuutioi kaikki aineet pieniksi ja sekoita keskenään. Purista joukkoon limemehu, lisää öljy ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla.
Sopii erityisesti: Kalan lisukkeeksi ja kesällä grilliruokien kanssa, illanistujaisiin pienillä leivillä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
3 kommenttia:
Mieliaineitani..
Mukavan maukkaalta kuulostava salsa.
Selailin taaksepäin ja olet valmistanut hienoja kastikkeita ja kalaliemen.
Hannelen paratiisi: avokadosta huolimatta aika kepeä lisuke. Korianteri teki ihan oman lisän tähän.
arleena: kurssi oli mielenkiintoinen, jatkan jossakin vaiheessa vielä alku- ja jälkiruokien kastikkeilla :)
Lähetä kommentti