sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Aamupala ikkunalla

Aamukahvit

Kiireettömät aamut on parasta mitä tiedän. Voimakas espresso ja päivä alkamassa ilman minkäänlaisia suunnitelmia.. kyllä kelpaa.

Hedelmäsalaattia jogurtissa sekä leipää

8 kommenttia:

Nelle kirjoitti...

ihanan herkkiä ja romanttiia kukkasia

Arja kirjoitti...

Täällä on tosi kivoja reseptejä, mukavia juttuja ja aivan upeita kuvia, mutta..... voisiksää miettiä tuota fonttia uudestaan? Terveisin nimim. Ikänäkö vaivaa ;)

Risulinna kirjoitti...

Nelle: Nuo kukat on kyllä aivan ihania. Miten leikkokukat voikaan piristää huonetta. :)

Arja: Kiitos paljon kommentista! Olet varmaan oikeassa.. tuo fontti on itse asiassa perua ajalta kun mulla ei ollut täällä tekstiä oikeastaan ollenkaan. Minäpä katselen mitä voin tehdä asialle :)

Arja kirjoitti...

Hei, nyt vanhakin näkee...Kiitos! Vai oliko vika vaan mun silmissä....

Veera kirjoitti...

Kiireettömät aamut ovat parasta. Ja mitä aikaisemmin herää niin sen parempi.
Ihania kuvia.

M'man kirjoitti...

Tuo ylin kuva oikein kutsuu laittamaan kahvit... kunpa ei kello olisi jo nain paljon, laittaisinkin ;) NAmia !

( loysin tassa hiljattain muuten - kerron sinulle, koska pidat ruuan laitosta - maitovaahtimen. Pitkan etsinnan takana oli, nyt saan espressolla ja maitovaahtimellani (sellainen lasinen kaadin) ihanaaaaat cappucinot aikaiseksi - aivan kuten italialainen ystavattareni minulle naytti ) ... Tuosta ylimmasta kuvasta tuli kaikki tama mieleen :)

Ihania, kiireettomia aamuja toivotellen sinulle :)

Aino kirjoitti...

Voivoi... Itsekin juuri tänään postasin aamupalani :) Aamut ovat parhaita, etenkin kevätaamut, ne ovat toivoa ja iloista mieltä täynnä :) Hyvin suunniteltua, terveellistä aamiaista ei voita mikään. Ihanat aamiaiskuvat sinulla.

Risulinna kirjoitti...

Arja: Kiitos tosiaan kommentistasi, varmasti näin on parempi. Kehitysehdotukset on aina tervetulleita!

Veera: joo aikaiset aamut on just ihania. Liian harvoin vaan saa itseään hereille, jos ei ole ihan pakko rynnätä töihin. Ehkäpä tulevana lauantaina.... :) päiväkin tuntuu niin pitkältä silloin.

M'man: Kiitos, minustakin kahvikuvat aina kutsuu keittiöön hääräämään erikoiskahvien kanssa :)
Nyt kun mainitsit niin minullakin on maitovaahdotin - voi että, hyvä kun tuli puheeksi, koska olin aivan unohtanut! Taidampa keittää aamulla cappucinot sen espresson sijasta!

Aino: Kyllä vaan..kevätaamut erityisesti! Juuri tänään oli niin ihanan keväinen koko aamupäivä.. ajelin paljon autolla, ja kerta kaikkiaan aurinko paistoi kirkkaana niin että sai siristellä että näki eteensä.

Aamupalaan kannattaisikin panostaa - alkaa päivä paljon paremmalla mielellä :)