torstai 5. helmikuuta 2009

Nootilla pizzaa


Mies ulvoi tänään epätoivoisesti puhelimessa, ettei pysty millään ottamaan tänään vastuuta ruuanlaitosta, koska on jo kolme päivää joutunut "selviytymään" ostamalla nakkeja, koska en ole kerennyt ajattelemaan mitään muuta kuin töitä.

No, pakkohan mun oli sitten täytellä valmispohjiin hyvät täytteet ja ostaa berliininmunkit lohdutukseksi sille. Ja olihan se tyytyväinen :) (pizzoissa oli jauhelihaa ja maissia/ kinkkua ja vuohenjuustoa)

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

En ole ehtinyt paljon kommentoimaan, mutta makoisaa ruokaahan teillä on syöty. Vaikka on ollut kertomastasi päätellen kiirettä.

MiaO kirjoitti...

Hahahaa! Hauskastipa asian ilmaisit! Minun täytyy myöntää, että meillä isäntä tekee parempaa ruokaa, mutta sen verran lihapainotteisesti, että minun tehtäväksi jää usein salaatin tai muun lisukkeen teko. Ehkä niissä olenkin parhaimmillani. Nam, noottipizzakin näyttää vallan herkulta!

Risulinna kirjoitti...

arleena: kiva kun piipahdit. mulla on ihan sama homma, en ole paljon kerennyt kommentoimaan ja lueskelemaan netissä. Saatika sitten kokkailemaan.. ehkä se vähitellen hellittää :) kiireen keskellä pikaruokakiusaus on suuri tai muuten ruuat hyvin leipäpainotteisia :D

MiaO: :) hehh kiitos mia :) voi kun oiskin kokkaava mies!! ajatella, että olisi joskus toisen tekemä ruoka odottelemassa .. *huoh* :) (vinkki jos i päätyy tänne!) :) Salaatti jää varmaan aika monesti naisten huoleksi? Meillä on itseasiassa niin että i on opettanut mut arvostamaan salaattia.. opiskeluaikana ei kuulunut mun ruokavalioon..