tiistai 17. helmikuuta 2009
Pasta Carbonara
Pasta Carbonara (3:lle)
n 230g nauhapastaa
170g pekonia
1 dl kermaa
3 kananmunan keltuaista
n. 25g tai maun mukaan parmesan-juustoraastetta
rouhittua mustapippuria
suolaa
(1 valkosipulinkynsi silputtuna)
Kuumenna kattilallinen vettä kiehuvaksi. Keitä nauhapasta ohjeen mukaan, lisää suolaa keitinveteen. Pilko pekoni paistinpannulle ja käristä. (Lisää lopussa valkosipulisilppu pannulle, jos käytät valkosipulia.. itse puhtaasti unohdin)
Sekoita kerma, keltuaiset, rouhittu pippuri ja parmesaaniraaste keskenään. Lisää paistettu hieman viilentynyt pekoni joukkoon.
Lisää valmiin, valutetun pastan joukkoon munaseos, mutta varo, ettei tule munakokkelia (ei liian kuuma levy). Maista ja lisää suolaa jos tarpeen. Ripota annosten päälle lisää mustapippurirouhetta ja parmesan-raastetta.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti