sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Quesadillat



Quesadilla (paistinpannulta)

Täyte:
Paista pannulla täyteaineet: jauhelihaa, kidneypapuja, texmex-maustetta, valkosipulia, suolaa, pippuria, chiliä, paprikamaustetta, paprikaa ohuina viipaleina, 1-2 rkl turkkilaista jogurttia. Kumoa valmis täyte odottelemaan erilliseen astiaan.

Paistaminen:
Laita pannulle tortilla, levitä sen pintaan lusikalla ranskankermaa ohut kerros. Levitä sen ulkoreunaan juustoraastetta. Lisää täytettä maltillisesti kauttaaltaan tortillaa, lukuunottamatta ihan reunaa. Laita tortillan päälle vielä hieman juustoraastetta. Laita vielä toinen tortilla täytteen päälle. Paista tortilla-liha-tortillaa pannulla muutama minuutti per puoli tai kunnes se on kullanruskea pinnasta. Malttia ja isokokoinen lasta kääntämiseen :) Leikkaa tortilla 4 osaan ja tarjoile chilikastikkeen, nachojen ja guacamolen kanssa.

Itse en saa koskaan quesadillan reunaa pysymään kiinni, mutta oppia ikä kaikki, ehkä ensi kerralla :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Quesadillat ovat niin hyviä. Mä teen silloin tällöin vuohenjuustotäytteisiä.. Pitäisi varmaan taas pitkästä aikaa niitä laitella.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Rossana: Vuohenjuusto-quesadillat maistuisi mullekin! :) Täytyypä muistaa.

Anonyymi kirjoitti...

mmmmmm, näyttääpäs herkulliselta! Tulee aina nälkä blogissasi vieraillessa :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Katja: :) kiva kun piipahdit!