sunnuntai 21. syyskuuta 2008
Tulinen hedelmächutney
Tein intialaiselle iltaruualle jo etukäteen hedelmächutneyn. Tulinen ja makea yhtä aikaa.. resepti meni jotenkin näin (tee ihmeessä juuri niistä aineksista mitä kotoa löytyy.. niin tein minäkin):
kotimaisia omenoita
luumuja
appelsiineja
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
omenaviinietikkaa pikkuisen/vettä joku 0,5-0,75 dl
reilusti chiliä (siemenillä tulisuutta!)
vaaleita rusinoita
1 tl inkivääriä
2 kanelitankoa
n. 1 dl täysruokosokeria- ja hillosokeria molempia
1/2 tl suolaa, maun mukaan
mustapippuria
hunajaa
öljyä loraus
Kuumenna kaikki ainekset kattilassa kiehuvaksi. Anna hautua kannen alla noin tunti alemmassa lämmössä. Sekoittele. Pakkaa lasipurkkeihin ja pistä kylmään. Tarjoile lihan lisukkeena, esim. intialaisen ruuan kanssa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti