torstai 4. syyskuuta 2008

Herkkuja syksyn sadosta


Meille tarjottiin vasta lohen lisukkeena rosollia. Rosollin raaka-aineena on yleensä punajuuri, porkkana ja peruna. Myös sipulia, omenaa ja suolakurkkua niissä useimmiten on. Itse olin tosi ihastunut ajatukseen rosollista joka on tehty tuoreista kasviksista, syksyn sadosta. Ehdottomasti muulloinkin kuin joululisukkeena! Tämä tuli mieleen kun juuri suosittelin tätä ruokaa äidilleni.

3 kommenttia:

Merituuli kirjoitti...

totta muuten - miksi vain jouluna? meillä mies on allerginen, joten teen varmaan ensi viikolla kun hän on työmatkalla.

Anonyymi kirjoitti...

Uskomattomia kokkauksia taas täällä! Miten ehdit tehdä joka päivä jotain ihanaa?? Nämä sun kuvat ovat koko ajan upeampia, haudotko alan vaihtoa? :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Hyppysellinen; Kannattaa ehdottomasti koittaa - itselläkin tapana tehdä ruokia, joita mieheni vierastaa, silloin kun mies on työmatkalla :)

Meeri: Tämän kyseisen kuvan otin tosiaan tuolta vierailulta, mutta taidan kokkailla rosollin itsekin nyt kun on mm. noita omenoita kasa, ja muita juureksia saa hyvin. :)