lauantai 20. syyskuuta 2008

Lanttulisuke maistuu muskotilta



Tänään syötiin hyvät pihvit Bearnaise-kastikkeella. Lisukkeeksi tein lanttua, jotka ensin keitin pehmeiksi (menee ikuisuus), maustoin suolalla, valkopippurilla, muskotilla, kermalla ja voilla. Muussatut lantut laitoin vielä uunivuokaan hetkeksi uuniin.. Tykättiin tosi paljon.

2 kommenttia:

M'man kirjoitti...

Ihanaa katsella kuviasi! Ruokailun pitaakin olla mahdollisimman juhlavaa, vaikka ihan arjessakin! On hyva kattaa kaunis poyta, syoda kauniista aterimista etc, laittaa yhdessa ruokaa ja nauttia kodissa leijuvasta ruuan hajusta. Kaikesta tasta rakentuu koti. :)

Mausteinen Manteli kirjoitti...

voi kiitos m'man! Kyllä vaan, miksipä ei kattaisi ihan pöydän ääreen kauniisti kaiken, kun ei siinä aikaakaan oikeastaan enempää mene. (mistä muuten se kuvitelma että kattaminen työlästä..) Ja varsinkin jos hieman enemmän näkee vaivaa ruuan eteen, on kiva syödä jos puitteetkin on kunnossa :) Minustakin on kiva jos mies häärää mukana auttamassa..onhan se semmoista yhdessä tekemistä.