![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijCz72WE0Mozxsb7YclEzAIJeuTHnZGYW6E-jsE-Amdt3JRsUOIEe7XgqfiPY3wRICJ6vidUJHIJ07PHJD46dVeMI2x-8F_24ntlAY6-oowsj9YglnV7_XxkqZwQ9q39-B-_Xh5N5YJGn3/s400/Kuva+32.png)
Halloum-juustosta saa hyvää, kun valmistelee sen hyvissä ajoin, ennen tarjoamista. Leikkaa juustosta noin 0,5 cm palasia ja laita ne kokonaan upotettuna kevyt-maitoon huoneenlämpöön imeytymään ainakin tunniksi. Sen jälkeen paista juustopalaset voinokareessa tai öljyssä pannulla kullanruskeiksi ja tarjoile salaatin päällä heti. Maidosta tulee käyttökelvotonta, koska juuston liika suolaisuus on liuennut siihen. Halloum-salaatti nautiskeltiin punaisella tai vihreällä pestolla voideltujen, mozzarella-tomaatti-ciapatta-leipien kanssa.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZSAGz0NMzZwuuVXgbOPtEHrRR092SCyc_4e2aS3YE8EODGTpiitTK5Boda6VS9Cq7orJPCyR4bZHi07Xx8Dw1hffI9KCq26datR3fi8h_xZZHr7Fn-IFVcTchCe0-UCot38L-TNdNRrF1/s400/Kuva+23.png)
2 kommenttia:
Oi miten herkullista!
Yaelian: hyvää oli kyllä.. kaikki näytti tykkäävän, myös 2-v- lapsonen :)
Lähetä kommentti