perjantai 5. kesäkuuta 2009

Pihvi, kiitos
Ällö sitä hammasproteesimainosta..joka tulee tuosta otsikosta mieleen. Mutta meillä siis ilakoitiin tänään sitä, että kerrankin saa "oikeaa miestenruokaa", pihvin ja perunoita. Nyt ei ihan heti tule mieleen milloin oisin viimeksi ostanut perunoita. Kastikehan perunalle tarvitsee aina tehdä. Tuollainen paksu kermainen kastike yrteillä, soijalla ja pippurilla toimi oikein hyvin.

2 kommenttia:

Meeri kirjoitti...

Jopas näyttää hyvältä! Me ollaan ihan koukussa uusiin perunoihin, ruotsalaisia vielä pääasiassa taitaa olla kaupoissa. Eiköhän ne suomalaisetkin kypsy pikkuhiljaa. Uusia perunoita syödään kyllä meillä ilman kastikettakin, tai, voihan sitä valtavaa voimäärää millä perunat kruunataan kastikkeeksikin kutsua. Tänään tein aika lailla saman oloisen kastikkeen lihapullille, maistui.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Meeri: Hehh.. juu ei voita parane väheksyä - se on ihan oiva kastike! Miten mulla ei se käynyt mielessä? Ois saattanut jäädä tuo toinen väliin mutta taidan olla tumpelo jo mitä tulee perunoihin. Sen muistan ettei ne ilman MITÄÄN maistu kyllä miltään :)