![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjfjTCgyjN15GGcctpJt6AqwycBDohtzcsqMaGWyHezXnYWmSIuQuqVB5ZGedc1BXw1EZupzp7Yw0rDGosXhqth3kUIW4BtBafWOcGEh-H6BsIcxPPKw7W8Ze_L-LxHthJHzW22Nq90u1lM/s400/Kuva+5.png)
Feta-jauheliha-paprikat uunissa
4 paprikaa
350 g jauhelihaa
mausteita: oreganoa, Herbs de provence, mustapippuri, suola, ripaus chiliä
1 valkosipulinkynsi
n. 150 g fetaa
n. 1 dl juustoraastetta
1 kananmuna
Puolita paprikat pituussuunnassa ja laita ne uunivuokaan.
Valmistele täytteet:
Paista jauheliha normaalisti ja lisää mausteiksi oreganoa, Herbs de provence - yrttimaustetta, mustapippuria, suolaa, ripaus chiliä ja valkosipulinkynsi pikku silppuna.
Sekoita keskenään n. 150 g pehmeää fetajuustoa (käytin salaattifetaa, mutta en kevyt-tuotetta), noin dl juustoraastetta sekä yksi kananmuna.
Täytä paprikanpuolikkaisiin ensin jauheliha ja päälle lusikallinen juustoseosta. Kypsennä kiertoilmauunissa n. 200 asteessa 15- 20 minuuttia tai kunnes juuston pinta on kauniisti ruskettunut.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiY_ADKCzYRHiS_y4jLML0_dmaXrc3vjaSsby2kRpPkFNilRvpKOgb2dyoslkt_0AWxHr6AkJCTuTGECfC0JpDTXUBeuXiTOacFkrB78F2hgh9wkVYOdz_zd_ZO0EwsuxER95zxu85lCUCH/s400/Kuva+17.png)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1KCEcUnaX32F6cxzE4DrfrZ4yU28WqH9XuPNigXDNt4xeINTral7QFBfYHTasn0iRTSYHqormGIVaUipnpgvYJxShY1k2CxQtbmX48vkPmGW0-txSGv6978lBNhT91vR6OYQCR6uKe6gL/s400/Kuva+1.png)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti