keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Kluuvin kauppahallissa (Eat & Joy)


Pääsin vihdoin käymään uuden Kluuvin kauppahallissa, Eat&Joy:n uusimmalla maatilatorilla siis. Ja aivan ihana kauppahalli olikin! Ostaa olisi voinut paljon muutakin, mutta menin erityisesti hakemaan hyvän hillon ja juustoa illan herkutteluun.

Ostoskärryyn päätyikin Vuohijuustolan Verneri-valkohomejuustoa Somerolta, joka mätsäsi ihan mahtavasti lisäaineettoman Mesikämmenen hunajaisen mustaherukkahillon kanssa. Toinen juusto, joka on myös suosittelemisen arvoinen oli Herkkujuustolan Heidi-juusto Mouhijärveltä. Juustotiskin myyjää en kerennyt haastattelemaan, koska olin sen verran kiireinen, mutta apuja valintaan saa varmasti henkilökunnaltakin. Sen verran ehdin kuuntelemaan :) *lisäys: oli muuten kiva että hillossa oli tekstuuria, eli kuoret ja kaikki oli marjoista mukana.. tosi mukavaa vaihtelua sileille hilloille.

Käykää ihmeessä tsekkaamassa tämä ihanuus! Mutta milloin Espooseen jotakin vastaavaa??

13 kommenttia:

Liinu kirjoitti...

Ihania juttuja oot löytänyt :) Mä kävin sillon avajaispäivänä ja paikka oli niin täynnä että jäi osa hyllyistä kiertämättä. Pitääpä mennä uudestaan joku kerta :) Ja juu samaa mieltä oon, ehdottomasti Espooseen kans tarvitaan oma maatilatori!

Tusla kirjoitti...

Kävin tuolla kans, mutta tosin vain lounassopalla. Ja se olikin erinomaisen maittoisaa. Pakko palata tsekkaamaan tarjonta joku toinen kerta ihan rauhassa.

Kolatun juustolalla on muuten ihana lehmänmaitocheddar Martta. Olen siihen niin koukussa. Samoin kuin Valmaan, saman juustolan valkohomejuustoon... <3

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Liinu, voin vain kuvitella kuinka täynnä se oli koska se oli nyt ihan arki-iltanakin aika täynnä. Joskin onhan tämä vielä näitä aika ensipäiviä ;)

Tusla: Miten musta tuntuu että pyörittelin sitä Marttaa just kädessä! Miksi en päätynyt sitä ottamaan ;D no ensi kerralla sitten noita sun suosikkeja, kiitti vinkistä!

Maria kirjoitti...

Hellurei, pitkasta aikaa! Ihania herkkuja! Tuo juusto maistuisi aivan erityisesti ;-)

emmi kirjoitti...

Voi, kumpa olisin itsekin tuolla käynyt, kun sunnuntaina Helsinkiin menin ja eilen tulin takaisin. Ihania herkkuja :)

Minna Vuo-Cho kirjoitti...

Kova yritys on meilläkin ehtiä tuolla käymään. Tähän päivään oli merkitty jopa kalenteriin, mutta taidetaan yrittää kuntoilua tällä kertaa - saa sitten syödä herkkuja hyvällä omallatunnolla... Ehkäpä huomenna...

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kävin eilen tyttäreni kanssa tutustumassa uuteen Eat&Joy-kauppahalliin. Olipa erikoinen palvelukokemus! Menimme lihatiskille ainoina asiakkaina, lihamestari silmäili meitä takahuoneen nurkalta ja käveli pois. Jatkoimme kalatiskille. Iloinen myyjä jutteli tutun asiakkaan kanssa, joka sanoi selvästi, että kotona on niin paljon ruokaa, ettei nyt voi ostaa tuoretta kalaa. Keskustelu jatkui niin kauan, että luovutimme. Karjalanpiirakkamyyjältä saimme näpsää ja nopsaa palvelua, kiitos siitä. Aioimme juoda kahvit kuppilassa, mutta myyjä keskittyi maitokannun kiillottamiseen eikä ottanut kontaktia. Niinpä jatkoimme kassalle maksamaan piirakat. Pankkikorttini ei toimitnut (toimi kyllä hetkeä myöhemmin yläkerrassa). Lupasin maksaa käteisellä. Kysyin nuorelta kassamieheltä, mikäs se loppusumma olikaan. Kysyin kerran, toisen ja kolmannenkin kerran. Arvelin häntä huonokuuloiseksi, mutta hän puhuttelikin asiakasta vasta, kun koneelle imestyi uudelleen ostosteni loppusumma.
Luulimme, että kauppahallissa palvelu on se juttu.
Terveisin Äiti ja tytär

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Äiti ja tytär: Kamalaa!! siis ihan uskomatonta! Ja todellakin, palveluun sen on pakko perustua, muuten ei yhtälö oikein toimi. Kiitos että jätit kommentin tällaisestakin näkökulmasta. Itsekään emme sillä käyntikerrallamme ehtineet saamaan palvelua koska juustotiskillä oli pidempi keskustelu käynnissä jollakin, mutta tosiaan.. täytyy käydä uudestaan joku päivä katsomassa millainen meno siellä nyt alkuinnostuksen jälkeen oikein on. Sikäli kyllä vaikuttaa huonolta, ettei teillä tuo palvelukokemus liittynyt yhteen vaan useampaan henkilöön.. :(

Anonyymi kirjoitti...

Homma taitaa hyytyä. Ihan tyhjää arkena ja sunnuntaina. No, onneksi on ihana Vanha Kauppahalli vielä voimissaan. Sieltä saa ihan samaa halvemmalla ja palvelulla. Jees.

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Anonyymi: Juu, kyllä siellä jälkeenpäin käyneenä tuli todettua että todella kovalla hinnalla myyvät tavaraa. Jäisi minulla ainakin aivan yksittäisten herkkujen ostoon hyvin harvoin ;) No, tuskin kukaan sitä lähikauppanaan pitääkään, ellei nyt satu olemaan ihan liikaa rahaa. Muistaakseni maito oli jollakin kerralla ihan poskettoman hintaista..

Mausteinen Manteli kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
aleksi kirjoitti...

nyt se on taidettu jo lopettaakin..

Mausteinen Manteli kirjoitti...

Ihan totta? eli se on tyhjillään se iso tila kluuvissa... kaikkea sitä kuulee.. no olipa nopea ceissi tämäkin..